KONTORET HAR FÅTT NY LOOK

  • 05.09.2017, 21:30

Nå har jeg akkurat malt ferdig andre strøk av en hvit stripe oppe langs taket i stuen, så nå er jeg så og si ferdig med å male. Jeg har bare litt flekking igjen, og av en eller annen merkelig grunn synes jeg flekking er skikkelig gøy. Jeg må kosentrere meg så, og blir helt oppslukt. Kanskje har det noe med at jeg er så nøye av meg, og liker å se at ting kan bli sånn nogenlunde perfekt. Før jobb i dag rakk jeg å flekke ett par små ting fra da jeg malte kontoret og gangen, og da slo det meg plutselig at jeg ikke har visst resultatet her på bloggen. I dag blir det derfor jammen meg litt kontorinspo fra meg. :-)

 På vårt kontor er tre av fire vegger i fargen "marrakesh", mens den fjerde veggen er i samme farge som det er i gangen, altså "balanse". I og med at man ser rett inn på kontoret når man åpner inngangsdøren vår, så fant pappa og jeg ut at det ble skikkelig kult om fargen fra gangen ble med inn på kontoret. Derfor er veggen man ser rett inn på fra gangen malt som en kontrastvegg på kontoret. Jeg husker jeg akkurat hadde lest om at kontrastvegg var SÅ ut nå i 2017, og jeg var derfor litt usikker på om jeg turte å gjennomføre. Til slutt slo jeg meg til ro med at dette er min og Jons leilighet, og at det viktigste for oss er å ha en fin helthet i leiligheten. Jeg synes derfor det er blitt skikkelig kult med den grønne veggen på kontoret. Selv om jeg elsker balanse-fargen ville det blitt for mye (for meg) å ha hele kontoret i den fargen, men det at den ene lange veggen nå er grønn ga rommet en skikkelig behagelig kontrast. Dessuten elsker jeg hvordan balanse og marrakesh står til hverandre.· · ·

Ellers kan jeg røpe såpass at fargen jeg har malt stuen ligner noe på "balanse". Det er altså en dempet blågrønn farge. Den er derfor ganske så blå på dagtid, men grågrønn på kvelden. Jeg elsker det, og klarer nesten ikke vente med å få opp diverse på veggene igjen. Det blir faktisk noe nytt på veggene denne gangen, og det er gøy, men også veldig skummelt. Vi har betongvegg, så jeg kan ikke angre meg uten at det blir et stort hull, så jeg må liksom være helt sikker på hvor jeg vil ha ting, så jeg synes det er litt vanskelig også. Men mest gøy. Det som er det mest problematiske er at jeg ikke klarer å se hvordan ting blir seende ut på avstand. Det er jo bare meg her, så frem til nå har jeg prøvd med selvutløser på kamereat for å se hvordan ting blir seende ut på avstand, haha! 

Fredrikke Gustavsen

05.09.2017 kl. 21:54
Åååå så utrolig fint!

maritpaulsen

10.09.2017 kl. 18:28
Fredrikke Gustavsen: Tuuusen takk <3

Ida

05.09.2017 kl. 22:19
Så behgelig! :D

maritpaulsen

10.09.2017 kl. 18:29
Ida: Ja, veldig lunt og avslappende rom. Enkelt å konsentrere seg her <3

Lilli

05.09.2017 kl. 22:21
Så fint :)

maritpaulsen

10.09.2017 kl. 18:29
Lilli: Tusen takk <3

Mathilde C. Bjørnseth

05.09.2017 kl. 23:37
Så fint det ble!

maritpaulsen

10.09.2017 kl. 18:29
Mathilde C. Bjørnseth: Tusen takk! <3
maritpaulsen

maritpaulsen.no@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits