RUTINER & FARGERIKE MIDDAGER

  • 03.07.2017, 18:52

· · ·

I dag startet dagen min kl. 5.  
Min kjære skulle rekke morgenflyet til Oslo, og etter som jeg skulle ha åpne vakt på jobb sto jeg like så greit opp sammen med han.
De to siste ukene før innleveringen av bacheloren falt jeg ut av alt som heter rutiner, og en viss struktur på hverdagen har vært fraværende helt siden. Bacheloren ble levert 10. mai, så det er jo en liten evighet siden jeg har hatt orden og struktur i livet mitt, og det har derfor vært savnet! Med tanke på at det er såpass mange uker siden dagene var rutinepreget bestemte jeg meg for å sette meg noen mål for denne uken - slik at jeg hadde noe konkret å ta fatt på. Et av målene er å spise grønnsaksrik middag hver eneste dag denne uken. Selv om jeg var struptrøtt etter jobb i dag, ble det jammen en fargefest til middag på denne frøkna. Jeg var dessuten så lur og lagde stor porsjon, så nå er morgendagens fargerike middag allerede ferdig lagd. Diiiigg!
Et annet mål jeg har satt meg er å være i seng til kl. 22.00. Jeg har derfor gjort alt for å styre unna en liten ettermiddagshvil i dag. Planen nå er derfor å komme meg ut på en liten tur slik at jeg kan legge meg når jeg kommer hjem igjen - noe som blir i god tid før kl. 22.00.

Håper også dere har hatt en god mandag - rutinepreget eller ei! ;-)

maritpaulsen

maritpaulsen.no@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits