I MORGEN ER DET HELDIGVIS TORSDAG

  • 29.03.2017, 22:21

WAKE UP AND SMELL THE ROUTIN

Som det rutinemenneske jeg er, så har enkelte dager faste gjøremål. Torsdag for eksempel, er en skikkelig TO-DO dag. Da er det både rengjøring og ukeshandling på agendaen. I tillegg har jeg arbeidsdag på dampen. 
Forrige torsdag ble plutselig torsdagsrutinene byttet ut med bachelorframlegg på skolen, og avreise til Egersund. Etter en helt fantastisk langhelg i Egersund med bestejenta Miriam, som vel og merke bor i stort og strøkent hus, så ble det brå overgang å komme hjem til u-vasket leilighet og tomt kjøleskap. Med en slik start på uken ble jeg helt tullerusk. I dag er det onsdag, og jeg er fortsatt litt på etterskudd med alt. Jeg er nemlig ikke så "flink pike" når jeg faller ut av mine vante rutiner... Men i morgen er det heldigvis torsdag, så da satser jeg på at alt går seg til igjen Det er ikke bare-bare å vær rutinemenneske, men med jobb, bacheloroppgave, blogg, et sosialt liv og trening, så er jeg helt avhengig av faste rutiner til å få dagene til å gå opp i opp.

Random bilde, tenker dere kanskje? Men etter som jeg nevnte Egersund i innlegget så tenkte jeg det passet å vise to av mine innkjøp fra turen - nemlig den grønne puten og solbrillene! Dessuten fikk jeg faktisk kost meg med mat selv om jeg kom hjem til tomt kjøleskap. Jeg hadde nemlig en frys full av boller fra fastelavn. Etter en liten tur innom mikroen hadde jeg plutselig nystekte boller servert. Ikke så random allikevel, gitt. ;-) 
 


 

Nora Piscopo

31.03.2017 kl. 11:22
Så koselig sofakrok!

maritpaulsen

03.04.2017 kl. 14:34
Nora Piscopo: Tusen takk! :-)

Line

09.07.2017 kl. 16:55
Hvor er den blå puta kjøpt? :)

maritpaulsen

11.07.2017 kl. 19:40
Line: Den er faktisk grønn. Det er bare lyset som gjør at den ser litt blå ut på bildene. ;-) Den er kjøpt i Egersund, husker ikke navnet på butikken. Men puten er i merket Hay, så den selges i maaange interiørbutikker, samt på nett. :-)
maritpaulsen

maritpaulsen.no@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits