HAVREGRØT MED NY VRI

Innlegget inneholder annonselenker.





HAVREGRØT MED KANEL & KOKOS
(1 PORSJON)

1 dl store havregryn

2 dl H-melk

1/4 ts salt

1 ts kokosolje

1/3 ts kanel

1,5 ss Cocosa sukker

Topping: Bananbiter, friske bær. rosiner og Cocosa chips



SLIK GJØR DU ↓

Kok opp havregryn, melk, salt og kokosolje.

La det småkoke i 8-10 minutter.

Ta gryten av platen, og rør inn kanel og Cocosa sukker.

Serveres med bananbiter, friske jordbær, rosiner og Cocosa chips.



CINNAMON & COCONUT OATMEAL 

I går var jeg på jentekveld sammen Maren og Ingrid. Selv om vi så absolutt ikke skulle bli sene, så var det akkurat det vi ble..  Da jeg la meg i går valgte jeg derfor å ikke sette på vekkerklokke. Jeg unnet meg selv å sove ut - so I did. Det ble derfor en sen frokost på meg i dag. Sen, men god. Jeg har faktisk blitt hektet på to nye havregrøtvarianter, så i dag deler jeg variant number one. Kanel og kokos er en utrolig god kombinasjon, og denne grøten er skikkelig søt og fyldig. Da jeg var liten elsket havregryn med rosin, banan og melk, så denne gangen blandet jeg rett og slett inn litt rosiner i toppingen, og det ble SÅ godt. Det var i forbindelse med fastelavn at jeg hadde noen bløtlagte rosiner til overs, og plutselig kom jeg på at jeg kunne toppe grøten med det. Grøten smaker ekstra digg med Cocosa chips. Det gir ekstra crunch, og smaker sprøtt og godt. Nyt søndagen

 


 

4 kommentarer

FysioIsa

19.03.2017 kl.12:48

Nam! Det må jeg prøve :D

maritpaulsen

20.03.2017 kl.20:44

FysioIsa: Ja, det er sååå god <3

Victoria Larsen

19.03.2017 kl.13:03

Ser jo kjempe godt ut! Det må jeg prøve :D

maritpaulsen

20.03.2017 kl.20:44

Victoria Larsen: Det bør du! Den er så god :D

Skriv en ny kommentar

hits